Kuchyňské nože Fiskars All Steel - Skladem

Řada FISKARS All Steel je vytvořená tak, aby vás zaujala a inspirovala. Přitáhne si vás svým jednoduchým a elegantním designem a promění každý obyčejný krok procesu vaření v pozoruhodné a mimořádné okamžiky. Ať už vaříte jednoduché chutné jídlo nebo připravujete pokrm s vynikajícími chutěmi, řada All Steel je ta, ke které se budete stále znovu a znovu vracet, aby se proměnilo každé jídlo ve zvláštní příležitost.

Kuchyňské nože FISKARS All Steel jsou vyrobeny z japonské oceli s vysokým obsahem uhlíku pro vynikající výkon a odolnost, tvrdost HRC 58.Optimální poloha těžiště nože mezi rukojetí a čepelí přináší prvotřídní zážitek z krájení. Celý nůž je odlitý v jednom kusu z nerezové oceli. Kvalitní ocel s vysokým obsahem uhlíku poskytuje celoživotní použití s minimálními požadavky na doostřování.

V případě potřeby je celý nůž 100% recyklovatelný. Záruka 25 let.

Rádce

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.


Jak vybrat správný kuchařský nůž

Jak vybrat správný kuchařský nůž

Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.