Kuchyňské nože Fiskars Edge

Řada kuchyňských nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci nejen v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Nože představují jedinečnou kombinaci designů z celého světa.

Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení.

Výhodné sady kuchyňských nožů Fiskars Edge

Potrpíte si na opravdovou kvalitu? Potřebujete do své kuchyně pouze kvalitní vybavení, na které se můžete spolehnout i po pár letech používání? Tak jste v této záložce správně. Kuchyňské nože Fiskars Edge patří mezi špičku na trhu. Do naší nabídly jsme zahrnuli několik modelů, které zakoupíte ve výhodných sadách nebo jednotlivě. Dokáže Vás rozčílit, když krájíte potraviny, které jsou měkčí a přilnou k povrchu čepele? S takovým problémem se s těmito noži nesetkáte. 

Nožem Fiskars Edge ohromíte každého

Chcete udělat radost někomu blízkému, kdo se vyzná v kuchyňském vybavení? Praktické sady kuchyňských nožů Fiskars Edge jsou tím pravým dárkem. Jedná se o kvalitní výrobek, který je oblíbený i mezi profesionálními kuchaři. Při krájení snadno a lehce klouzají po surovinách, proto jsou tak oblíbené. Při mytí se nebudete trápit s tím, že potraviny drhnete několik minut a stejně není výsledek prvotřídní.

Rádce

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.


Jak vybrat správný kuchařský nůž

Jak vybrat správný kuchařský nůž

Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.