Kuchyňské nože Fiskars Hard Edge - Skladem
Okrajovací nůž Fiskars Hard Edge
Loupací nůž Fiskars Hard Edge
Snídaňový nůž Fiskars Hard Edge
Kuchařský nůž Fiskars Hard Edge 14 cm
Kuchyňský nůž Fiskars Hard Edge Santoku
Kuchařský nůž Fiskars Hard Edge 20 cm
Kuchařský nůž Fiskars Hard Edge 17 cm
Porcovací nůž Fiskars Hard Edge 22 cm
Filetovací nůž Fiskars Hard Edge
Nůž na pečivo Fiskars Hard Edge
Sada dvou nožů Fiskars Hard Edge
Brusná sada Premium Fiskars
Ostřič nožů Fiskars Roll-Sharp™ Edge
Ocílka Fiskars Functional Form™
Kuchyňské nože Fiskars Hard Edge jsou navrženy tak, aby zůstaly za všech okolností dlouho ostré. Nejdůležitějšími částmi nože Hard Edge jsou jeho čepel a ostří. Ostří je zhotoveno pomocí technologie LZR-EDGE™, která čtyřnásobně prodlužuje jeho životnost. Nože mají silné čepele z nerezové oceli 420J2 s dlouhou životností.
Pohodlné držadlo Softouch™ a trojrozměrný vzor na povrchu držadla zaručují pohodlné a bezpečné uchopení. Nože se snadno udržují, v případě potřeby je lze znovu snadno naostřit použitím jakéhokoli nástroje na ostření. Nože lze mýt v myčce na nádobí.
Rádce
Údržba kuchyňských nožů Fiskars
Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.
Jak vybrat správný kuchařský nůž
Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.