Kuchyňské nože Fiskars Functional Form - Skladem

Nože Fiskars FunctionalForm patří mezi nejoblíbenější výrobky společnosti Fiskars. Nože byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se drží v ruce pohodlně a pevně. Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel s trvanlivým ostřím lze snadno brousit ostřičem Fiskars Roll-Sharp nebo ocílkou.

U nás objevíte pouze kvalitní kuchyňské nože

Nemáte ve Vaši kuchyni ještě nože Fiskars FunctionalForm? To je ovšem chyba, jelikož se jedná o špičkovou kvalitu, která Vás ohromí a nebudete už chtít žádné jiné. Vybírat můžete ze zahnutých, loupacích, snídaňových, roztíracích nebo kuchyňských druhů. Jelikož jsou nože ostré a vyskytujete se tedy určitému nebezpečí, že byste se mohli říznout, dbali výrobci na to, aby měly čepele skvěle padnoucí tvar.

Bohatá nabídka nožů Fiskars FunctionalForm

Nože Fiskars Functional Form jsou vyrobeny k kvalitní japonské nerezové oceli a mohou se mýt v myčce.

Rádce

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Údržba kuchyňských nožů Fiskars

Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.


Jak vybrat správný kuchařský nůž

Jak vybrat správný kuchařský nůž

Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.