Léto s Fiskars - dárky k nákupu zde !

Nádobí Fiskars All Steel

Hrnce a pánve Fiskars All Steel zaručují, že vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí Fiskars All Steel nádobí zvládne i vysoké teploty smažení na všech typech varných desek - indukce, sklokeramika, plyn, tradiční plotna.

Doporučujeme pro výjimečné příležitosti, které si vyžadují perfektně usmažené jídlo. Nádobí Fiskars All Steel je vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10. Držadlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává i během vaření chladné. Keramický povrch Ceratec má o 20 % vyšší nepřilnavé vlastnosti a zaručuje krásný povrch pro smažení, na kterém jídlo lépe chutná.

Hrnce a pávne Fiskars All Steel pure je nová volba velmi trvanlivého nádobí pro spotřebitele, který je zaměřen na kvalitu. Jsou vhodné na indukci, plyn, sklokeramiku i na tradiční elektrické sporáky. Nádobí Fiskars All Steel pure lze mýt v myčce nádobí. Díky skvěle funkčnímu a trvanlivému designu a vizuálně příjemné estetice vám Fiskars Pure nabízí novou generaci mimořádně odolného nádobí. Pánve Fiskars lze použít v troubě do 270°C.

Všechno All Steel nádobí je vyrobeno v továrně Sorsakoski ve Finsku.

Rádce

Údržba nádobí Fiskars

Údržba nádobí Fiskars

Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.

NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:

Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.