Nádobí Fiskars Hard Face ocel - Fiskars
Pánev Fiskars Hard Face ocel 26 cm 1052246
Pánev Fiskars Hard Face ocel 28 cm 1052247
Pánev Fiskars Hard Face ocel s pokličkou 26 cm 1052248
Rendlík s pokličkou Fiskars Hard Face ocel 1,8l 1052239
Hrnec Fiskars Hard Face ocel 3,5l 1052240
Hrnec Fiskars Hard Face ocel 5l 1052241
Nerezové nádobí Fiskars Hard Face je ideální volbou pro náročnou přípravu pokrmů. Nerezové hrnce a pánve Fiskars Hard Face mají nejodolnější povrch Hardtec Superior+™, který má vynikající nepřilnavost a velkou trvanlivost. Tichá skleněná poklička se silikonovým okrajem umožňuje slévání vody a cezení.
Široký sortiment nádobí Fiskars Hard Face je doporučený pro nejnáročnější každodenní úkoly ve vaření. Fiskars hrdě představuje novou generaci svého nepřilnavého povrchu Hardtec Superior+™ na inovovaném nádobí řady Hard Face z hliníkové slitiny a nerezové oceli. Další generace povrchu Hardtec Superior+™ neobsahuje PFOA ani PFAS a je odolnější než kdykoliv dříve.
Hliníkové jádro ve dně z nerezové oceli zajišťuje rovnoměrné a efektivní rozvádění tepla. Nerezová ocel je vysoce odolný materiál, perfektní pro náročné každodenní použití. Bakelitová držadla zůstávají chladná a zajišťují dobrý úchop. Průhledná poklička je osazena odolným silikonovým teplovzdorným okrajem.
Ocelové nádobí Fiskars Hard Face je vhodné pro všechny typy varných desek. Všechno Hard Face nádobí je vyrobeno v továrně Sorsakoski ve Finsku.
Rádce
Údržba nádobí Fiskars
Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.
NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:
Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.