Nádobí Fiskars Hard Face ocel - Fiskars

Nerezové nádobí Fiskars Hard Face je ideální volbou pro náročnou přípravu pokrmů. Nerezové hrnce a pánve Fiskars Hard Face mají nejodolnější povrch Hardtec Superior+™, který má vynikající nepřilnavost a velkou trvanlivost. Tichá skleněná poklička se silikonovým okrajem umožňuje slévání vody a cezení.

Široký sortiment nádobí Fiskars Hard Face je doporučený pro nejnáročnější každodenní úkoly ve vaření. Fiskars hrdě představuje novou generaci svého nepřilnavého povrchu Hardtec Superior+™ na inovovaném nádobí řady Hard Face z hliníkové slitiny a nerezové oceli. Další generace povrchu Hardtec Superior+™ neobsahuje PFOA ani PFAS a je odolnější než kdykoliv dříve.

Hliníkové jádro ve dně z nerezové oceli zajišťuje rovnoměrné a efektivní rozvádění tepla. Nerezová ocel je vysoce odolný materiál, perfektní pro náročné každodenní použití. Bakelitová držadla zůstávají chladná a zajišťují dobrý úchop. Průhledná poklička je osazena odolným silikonovým teplovzdorným okrajem.

Ocelové nádobí Fiskars Hard Face je vhodné pro všechny typy varných desek. Všechno Hard Face nádobí je vyrobeno v továrně Sorsakoski ve Finsku.

Rádce

Údržba nádobí Fiskars

Údržba nádobí Fiskars

Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.

NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:

Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.