Nádobí Fiskars Taiten - Fiskars

Nádobí Fiskars Taiten

Nádobí Fiskars Taiten je vyrobeno ze 100% recyklovaného, vysoce kvalitního hliníku, který velmi dobře rozvádí teplo a ohřívá pokrmy nejen ode dna, ale i ze stran pánve. Rukojeť z nerezové oceli je bezpečná a odolná při vaření v troubě. Povlak CeratecTM je mimořádně odolný a zaručuje vynikající nepřilnavost a snadné čištění. Energeticky úsporné dno se na sklokeramických varných deskách zahřívá o 50% rychleji a šetří 30% energie.

Nádobí Taiten funguje na všech typech varných desek.

U pánví a rendlíků na smažení zabraňuje revoluční technologie OPTIHEATTM přehřátí nádobí na indukčních varných deskách, což z něj činí inovativní volbu do moderní kuchyně.

Mimořádně dobré nepřilnavé schopnosti s vysokou odolností proti poškrábání. Veškeré nádobí s povrchovou úpravou Fiskars Ceratec™ lze používat dále jako jakékoli jiné nepotažené nádobí. Povrch se snadno umývá a čistí po celou dobu životnosti nádobí.

Vysoká tepelná odolnost 270°C a tvrdost. Ideální pro flambování a prudké smažení.

Nádobí Taiten se vyrábí v továrně Sorsakoski ve středním Finsku.

Rádce

Údržba nádobí Fiskars

Údržba nádobí Fiskars

Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.

NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:

Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.