Porcovací nůž Fiskars Hard Edge s rovnou, dlouhou čepelí s hladkým ostřím ideální pro krájení pečeně. Více
- Porcovací nůž Fiskars Hard Edge s rovnou, dlouhou čepelí s hladkým ostřím ideální pro krájení pečeně
- Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety
- Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE™ To umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože
- Držadlo nože je ergonomicky tvarované s jedinečným 3D vzorem, který zajišťuje perfektní držení
- Nože Fiskars Hard Edge mají silné čepele z nerezové oceli s dlouhou životností
- Pohodlné držadlo Softouch™ a trojrozměrný vzor na povrchu držadla zaručují pohodlné a bezpečné uchopení
- Nože se snadno udržují, v případě potřeby je lze znovu snadno naostřit použitím jakéhokoli nástroje na ostření
- Lze mýt v myčce na nádobí.

Údržba kuchyňských nožů Fiskars
Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.

Jak vybrat správný kuchařský nůž
Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.