pánev
Produkty
Wok pánev Fiskars All Steel
Pánev Fiskars Taiten 24 cm
Pánev Fiskars All Steel 26 cm
Pánev Fiskars All Steel 28 cm
Pánev Fiskars Functional Form 24 cm
Pánev Fiskars Functional Form 26 cm
Pánev Fiskars Functional Form 28 cm
Pánev s pokličkou Fiskars Taiten 26 cm
Pánev Wok Fiskars Functional Form 28 cm
Pánev Fiskars Hard Face 20 cm 1052221
Pánev Fiskars Hard Face 24 cm 1052222
Pánev Fiskars Hard Face 26 cm 1052223
Pánev Fiskars Hard Face 28 cm 1052224
Pánev Fiskars Hard Face 30 cm 1052225
Pánev Fiskars All Steel Pure 24 cm
Pánev Fiskars All Steel Pure 28 cm
Pánev Fiskars All Steel 24 cm 1064743
Pánev Fiskars All Steel 26 cm s poklicí
Pánev s pokličkou Fiskars Functional Form 26 cm
Pánev na palačinky, omelety Fiskars Hard Face 1052229
Wok pánev Fiskars Hard Face 28 cm 1052233
Pánev Fiskars Hard Face ocel 26 cm 1052246
Pánev Fiskars Hard Face ocel 28 cm 1052247
Články
Nádobí All Steel pure
Hrnce a pávne Fiskars All Steel pure je nová volba velmi trvanlivého nádobí pro spotřebitele, který je zaměřen na kvalitu.
Údržba kuchyňských pomůcek
Teflon, hliník, ocel či keramika? Na trhu zakoupíte hned několik druhů kuchyňského nádobí. Každý materiál vyžaduje speciální péči. I zkušení kuchaři někdy tápou, jak nádobí správně čistit a udržovat.
Kuchyňské potřeby Fiskars 2020
Cílem společnosti Fiskars je zpříjemnit vám chvíle strávené v kuchyni, aby se vaření stalo potěšením.
Údržba nádobí Fiskars
Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.
NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:
Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.