pánev

Produkty

Články

Nádobí All Steel pure

Nádobí All Steel pure

Hrnce a pávne Fiskars All Steel pure je nová volba velmi trvanlivého nádobí pro spotřebitele, který je zaměřen na kvalitu.


Údržba kuchyňských pomůcek

Údržba kuchyňských pomůcek

Teflon, hliník, ocel či keramika? Na trhu zakoupíte hned několik druhů kuchyňského nádobí. Každý materiál vyžaduje speciální péči. I zkušení kuchaři někdy tápou, jak nádobí správně čistit a udržovat.


Údržba nádobí Fiskars

Údržba nádobí Fiskars

Fiskars používá odolné materiály vysoké kvality a investuje nepřetržitě do výzkumu a vývoje nejlepšího nádobí.

NEJLEPŠÍ HRNCE A PÁNVE Z HLINÍKU, NEREZOVÉ OCELI A LITINY:

Hliník, jako stěžejní materiál pro potažené pánve, poráží všechny ostatní díky jeho fenomenální vodivosti tepla. Hliníkové pánve se snadno používají i díky jejich lehkosti. Hliník je měkký materiál, proto je třeba jej potahovat jiným materiálem, aby se zvýšila jeho odolnost proti opotřebení. Nerezová ocel je extrémně odolná, snadno se čistí a udržuje. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou např. kyseliny. Jediné látky, které mohou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Nádobí s bakelitovými držadly lze dát do trouby jen do teploty 150°C. Nádobí s držadly z nerezové oceli jsou vhodné pro použití v troubě až do 250°C. Litinové nádobí velmi dobře vede teplo. Smalt chrání nádobí před rezivěním. Přestože je nádobí neuvěřitelně odolné, smaltovaná glazura se může nárazem o tvrdé předměty odprýsknout nebo odloupnout.