Nádobí All Steel pure

Hrnce a pávne Fiskars All Steel pure je nová volba velmi trvanlivého nádobí pro spotřebitele, který je zaměřen na kvalitu. Jsou vhodné na indukci, plyn, sklokeramiku i na tradiční elektrické sporáky. Nádobí Fiskars All Steel pure lze mýt v myčce nádobí. Díky skvěle funkčnímu a trvanlivému designu a vizuálně příjemné estetice vám Fiskars Pure nabízí novou generaci mimořádně odolného nádobí. Pánve Fiskars lze použít v troubě do 270°C.

Povrch nepotažených pánví z nerezové oceli může při nižších teplotách zhnědnout v porovnání s pánvemi opatřenými některým nepřilnavým povlakem. Jsou extrémně odolné a téměř věčné díky čistému povrchu z nerezové oceli 18/10 (na pánvi lze používat kovové náčiní). Držadlo z nerezové oceli zustává při použití na varné desce vždy chladné. Drážky zajištují rovnoměrné rozlití oleje při smažení.

Silná 3vrstvá základna je optimalizovaná pro efektivní a rovnoměrný ohřev pánve. Tvarovaná zesílená hrana zvyšuje pevnost a odolnost pánve. Matný vnitřní povrch je zhotovený technikou jemného broušení pod kapalinou.

Všechny ocelové pánve jsou vyráběny v továrne Sorsakoski ve Finsku.