Kuchyňské potřeby Fiskars 2020

Cílem společnosti Fiskars je zpříjemnit vám chvíle strávené v kuchyni, aby se vaření stalo potěšením. Proto pro vás rozšiřujeme sortiment kuchyňských potřeb jako jsou škrabky, naběračky, kuchyňské nože, hrnce, pánve a mnoho dalších.

Věříme, že vaření s pomůckami, které odpovídají vašim zkušenostem a motivaci, je tou nejjednodušší a nejlepší cestou k úspěchu v kuchyni a skutečně zábavnému procesu přípravy pokrmů.

Nádobí Fiskars

Nabízíme pestrou paletu kuchyňských potřeb Fiskars, které si oblíbí jak mistři domácí kuchyně, kterým záleží na kvalitě a kteří chtějí prostřednictvím přípravy pokrmů realizovat svou kreativitu, tak i aktivní pracující lidé, kteří hledají snadná řešení každodenního vaření. Kvalita a funkčnost jsou těmi nejdůležitějšími hodnotami, podle nichž tvoříme naše výrobky.

Kuchyňské potřeby Fiskars

Díky vynikající funkčnosti výrobků Fiskars v kombinaci s ergonomií, bezpečným a vizuálně přitažlivým designem budou jejich uživatelé ve své kuchyni úspěšní a užijí si celý proces přípravy jídel. Řada Fiskars Functional Form představuje naši nejpestřejší řadu, skládá se z kvalitních kuchyňských nožů, pomůcek, nůžek, nádobí a příborů, které v kuchyni nesmí chybět. Kuchyňské potřeby Functional Form ulehčují každodenní vaření a šetří čas.

Všechny kuchyňské potřeby Fiskars jsou odolné, ergonomické a příjemně se používají.

Na nůžky Classic je poskytována záruční doba 25 let, na všechny ostatní kuchyňské výrobky Fiskars je poskytována záruční doba 5 let.