Snídaňový nůž Fiskars All Steel
- Snídaňový nůž Fiskars All Steel je vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli, poskytuje prvotřídní výkon s dlouhou životností
- Má silnou čepel se zoubky vhodnou pro krájení potravin s tenkou kůrkou nebo slupkou, např. rajčat
- Kvalitní ocel s vysokým obsahem uhlíku poskytuje celoživotní použití s minimálními požadavky na doostřování
- Japonská ocel s vysokým obsahem uhlíku má vynikající trvanlivost a zhotovení celého nože z jednoho kusu nabízí krásný nadčasový design
- Díky optimálnímu vyvážení nože je krájení pohodlné a přirozené
- Doporučujeme ruční mytí
Záruka | 25 let |
---|

Údržba kuchyňských nožů Fiskars
Sortiment nožů Fiskars nabízí nože s rozličnými materiály čepelí a držadel pro různé druhy krájení. Držadla nožů Fiskars jsou vstřikována přímo na čepele a tím se zaručí dokonale těsný spoj, který zabraňuje usazení bakterií mezi čepelí a držadlem. Materiály a spojení držadel umožňují bezpečné krájení mokrou i mastnou rukou. Mnoho nožů Fiskars má také velkou zarážku prstů, která minimalizuje jakékoli riziko sklouznutí prstů na čepel.

Jak vybrat správný kuchařský nůž
Nůž je pro kuchaře jako štětec pro malíře. Je to nástroj, se kterým tráví většinu svého času a se kterým tvoří svá kulinářská mistrovská díla. Proto je pro každého kuchaře, ať už profesionála nebo amatéra, naprosto nezbytné mít kvalitní nože pro každou z činností, které se v kuchyni provozují. Ať už krájíte zeleninu nebo filetujete ryby, kvalitní a ostrý nůž vám umožní dělat přesnější řezy a vaše vaření bude mnohem efektivnější. Dobře vyvážený nůž se navíc mnohem snadněji drží a ovládá, což snižuje únavu ruky a umožňuje kuchaři pracovat mnohem déle.