Nové ruční pily FISKARS

Představujeme vám novou řadu kvalitních ručních pil FISKARS. Ruční pily nabízíme pro různé použití - pro řez dřeva nebo kovu.

Ruční pily Fiskars rozdělujeme dle hrubosti pilových listů (počet zubů na palec) pro hrubší rychlé řezy vybírejte z menšího počtu zubů, pro čisté řezy volte počet zubů co největší. Ruční pily Fiskars mají na konci pilového listu ( u špičky ) větší počet zubů, který usnadní přesný zářez do materiálu.

Ruční pila na sádrokarton Fiskars 1062935 se zacvakne do pouzdra a zajistí se tak proti nechtěnému vysunutí. Rukojeť má velikost a tvar pro optimální pohodlí při ovládání a držení, textura SoftGrip™ neklouže.

Přesná skládací pila pro řez v tahu Fiskars PowerTooth s mechanismem, který bezpečně sklopí čepel do rukojeti. Tím chrání její zuby, zajišťuje ji v uzavřené poloze i proti nechtěnému otevření.

V sortimentu nabízíme i kvalitní pilu na kov Fiskars, která s intuitivním napínacím mechanismem TrueTension, který zacvakne, když je dosaženo optimálního napnutí pilového listu a zajistí tak správné a bezproblémové napínání listu.