Připravte se na jaro s novým zahradním nářadím Fiskars

Firma Fiskars si přichystala zahradní novinky v podobě rýčů, vidlí, lopat a jiných, které vám budou dělat pomocníka při zdokonalování vaší zahrádky. Pojďme se společně podívat, co nám Fiskars pro sezónu 2018 připravil. Třeba i vy zjistíte, že jedna lopata nestačí.




Univerzální zahradní nůžky

Řada PowerGear™ X se rozrůstá o dva nové modely univerzálních zahradních nůžek. Výrobci mysleli i na ženy, pro které je vytvořena i lehká verze nůžek LightTM. Tahle vymoženost vám umožní dosáhnout na vysoké větve i stříhat keře u země s minimální námahou. Nůžky Fiskars patří mezi ty nejvýkonnější na trhu, jsou výjimečně odolné, lehké a snadno se používají.

Pokud vás baví se starat o okrasné květiny, pořídit si můžete nůžky speciálně na ně. Díky své optimální velikosti je manipulace s nimi opravdu jednoduchá. V naší nabídce také najdete nůžky na živý plot nebo trávu.

Nůžky Fiskars

Rýče

Neobyčejná odolnost, malá hmotnost, ergonomický design. Výběr správné velikosti díky střední a velké násadě. Takto Fiskars definuje nové typy rýčů. Tyto novinky jsou navrženy, aby práce na zahradě byla co nejpohodlnější. Nabízíme pestrý sortiment. Vybírat si můžete podle funkce a velikosti. 

Jaro Fiskars

Vytrhávače plevele

Fiskars uvedl na trh tři modely vytrhávačů plevele. Robustní  Xact™ s ergonomickým designem rukojeti, Light™, který je určený pro ženy a SmartFit™. Ten mohou využívat různě vysocí uživatelé, díky možnosti nastavit si optimálně délku násady.

Vytrhávače plevele Fiskars vám usnadní práci při zneškodňování silných kořenů plevele. Mimo jiné také odstraňují plevel bez předchozího použití toxických postřiků.

Lopaty

Lopaty Fiskars jsou vhodné nejenom na přehazování uhlí, štěrku, odhazování sněhu nebo hlíny. Lopaty patří k velmi užitečným pomocníkům při práci na zahradě a na stavbě. Práce s nimi bude vysoce efektivní a zároveň nenáročná.

Starat se o svou zahradu a mít ji vytvořenou podle svých představ, není nič špatného. V dnešní době už se tak neřeší, co si řekne soused, ale jde tu hlavně o váš pocit. Je to váš domov a váš styl. Vybavte se na sezónu novým nářadím, ať vás nic nebrzdí a můžete se pustit naplno do úprav.

Lopaty Fiskars